Ferma de rațe

Seimenii Mici
Unde ne găsiți

Ferma noastră este situată în satul Seimenii Mici din județul Constanța. Suntem ușor de găsit, pentru că ne aflăm la jumătatea distanței dintre București și Constanța, fiind foarte aproape de Autostrada Soarelui.

Din grijă pentru rațe

Deși suntem localizați într-o regiune prin care trece un drum național important, animalele sunt protejate, pentru că ferma este la o distanță suficient de mare față de poluarea provocată de autovehicule. Mediul înconjurător este unul caracteristic pentru zona de câmpie a țării – adică lunca Dunării.

Abator

Pe lângă ferma propriu-zisă de creștere a rațelor, deținem o unitate de abator în care procesăm animalele și le pregătim pentru livrarea la comercianți. Aceasta este singura unitate autorizată de abatorizare rațe din țară.m.

Authentic Tradition

Mediu de creștere sănătos

Rațele Mulard din ferma noastră cresc într-un spațiu controlat închis. Astfel, ele sunt în siguranță, ferite de bolile ce le-ar putea fi transmise de celelalte specii de rațe sălbatice din jurul fermei. Totuși, primesc pe cât de multă lumină naturală posibil. În funcție de condițiile meteo, dacă aceasta lipsește, nu sunt lăsate în întuneric, ci le oferim lumină artificială.
Sunt hrănite cu furaje 100% naturale:

  • Fără hormoni de creștere

  • Fără făină animală proteică

© 2007– Capitol Agro Farm